10 years of Dance Hard w. DJ Kneža – 05/10/19 VIB

Zagrebački kralj tuluma dj Kneža slavi 10 godina programa DANCE HARD kojim je osvojio klubove i festivale diljem Hrvatske. Za jubilarni rođendan u Vintage Industrialu 5. listopada sprema najrasplesaniji i dosad najveći party baziran na dance glazbi 90-ih i nultih. Marko Knežević, poznatiji kao dj Kneža, pokrenuo je davne 2009. u Zagrebu projekt Dance Hard posvećen eurodance, pop, cro dance trash i techno glazbi devedesetih godina uz povremene izlete u razdoblje ranih nultih godina 21. stoljeća.

10 godina DANCE HARDa w. dj Kneža u subotu 5.10. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru!

FB: https://www.facebook.com/events/433281760871301/

Upad 20kn
Start 22h

U 10 godina postojanja, zaraza zvana Dance Hard djelovala je u nekolicini zagrebačkih klubova, a posljednju godinu uspješno stoluje u Vintage Industrialu. Gostujućim nastupima pokorio je Osijek, Požegu, Novu Gradišku, Koprivnicu, Varaždin, Čakovec, Novi Marof, Zabok, Veliku Goricu, Karlovac, Ogulin, Rijeku, Split, Dubrovnik i mnoge druge gradove diljem zemlje. Na Ferragosto JAMu Kneža unazad nekoliko godina dobiva i vlastitu pozornicu, a upravo na posljednjem festivalskom izdanju doživio je vrhunac karijere nastupajući zajedno s dance kraljicama Mineom, I Bee i Ellom, čiji se hitovi redovito mogu čuti u njegovim setovima. Najveći Dance Hard na Ferragostu bio je uvertira u party kakav sprema u listopadu povodom proslave ovog ključnog jubileja.

Bomfunk MC’s, Ivana Brkić, Eiffel 65, MC Hammer, E.T., Colonia, The Prodigy, Michael Jackson, Backstreet Boys, Spice Girls, Senna M, Kasandra, Scooter, Culture Beat, Haddaway, Snap!, Technotronic, 2 Unlimited, La Bouche, Velina, Madonna, Britney Spears, Dino Dvornik, Tajči, Gigi D’Agostino, DJ BOBO, Eminem, Pink, Lady Gaga, French Affair, Vengaboys, LMFAO, Rednex, Los Del Rio, pa čak i tema Pokemona često su na njegovim setlistama gdje party atmosferu podiže vlastitim specijalnim lightom i neizostavnom dim mašinom.

Na istoj valnoj duljini s publikom, uvijek u misiji da se i sam zabavi, DJ Kneža je Dance Hard programom uspio okupiti pojedince oprečnih supkultura te kreirati prostor gdje i najukočeniji otpuštaju kočnice. Bez osude što je kvalitetno, a što nije, Dance Hard nudi prepuštanje i povezivanje u istinsko katarzično iskustvo. Knežin osjećaj za puls publike i party donio mu je titulu kralja tuluma čiji su nastupi nezamjenjivi i neusporedivi s ičim na domaćoj klupskoj sceni. Proslava 10. rođendana Dance Harda svakako je party koji se ne bi smio propustiti!

DANCE HARD – All night w. DJ Kneža (promo 2019.) > https://youtu.be/bJysaJ9jchQ

DANCE HARD w. DJ Kneža @Ferragosto JAM > https://youtu.be/6hmPCUQMdf0