13. Dan društvenih igara

Drugu godinu za redom u Vintage Industrial Baru 15. rujna održat će se 13. Dan društvenih igara od 11.00 – 20.00 sati. Ljubitelji društvenih igara i oni koji će to tek postati, mogu doći u prostore Vintage bara već u 11 sati gdje će ih ugostiti volonteri iz Udruga “Igranje” te im pomoći oko odabira i objašnjavanja igara. Igranje društvenih igara u Vintageu je planirano do 20 sati.

FB: https://www.facebook.com/events/218563972347057/

Volonteri na događanje donose više od 100 igara među kojima će se naći i onih za zahtjevnije igrače kao i za igrače početnike ili pak obitelji s malom djecom. Oni koji dobro poznaju svijet društvenih igara moći će uživati u dobroj atmosferi i dobrom društvu, a ostali koje privlači ovakav vid zabave naići će na prekaljene volontere spremne svakome dati najbolji savjet i objasniti igre u svega nekoliko minuta. Društvene igre su zabava i za mlade i za stare, upravo za svakoga, a tko jednom uđe u taj svijet uvijek mu se rado vraća!

Na Danu društvenih igara biti će i Age of Sigmar minijaturisti koji će pokazati najbolje kolekcije figurica i objekata iz ultra popularne igre Wahrhammer Age of Sigmar. Ova je igra i više od igre i predstavlja pravi hobi među boardgame geekovima!

Posjetitelji će se moći upoznati s igrom Pokemon TCG, te od našeg tima dobiti sve potrebne informacije u vezi održavanja turnira u udruzi. Također, biti će prezentirana i hrvatska igra s kartama Fierce Women.

Na raspolaganju će biti i štandovi Carta Magica i Bookara gdje će se moći kupiti neke od najpopularnijih igara, stripova i knjiga.  Subota 15.9. idealan je dan da pobjegnete od svakodnevnice u magičan svijet društvenih igara. Dopustite da vas očaraju društvene igre i pridružite nam se na cjelodnevnom igranju!

Ulaz: Odrasli: 15kn; Djeca: 5 kn, a za članove udruge i njihove obitelji besplatno.

Službene stranice:
https://igranje.hr/novosti/vijesti-iz-hrvatske/13-dan-drustvenih-igara-u-zagrebu