Boozeyard: Tina Kresnik & Noa Rupčić I booze off price I 7.7.2018. VIntage Industrial

U subotu 7. srpnja obavezno svrati u naš BOOZEYARD i uberi neke od žestokih pića po akcijskim cijenama (popis malo niže) te se raskomoti u našem zelenom junkyardu, u našoj oazi spokoja i naravno dobre glazbe.

SUBOTA 7.7.2018. BOOZEYARD: Tina Kresnik & Noa Rupčić + party do 5 ujutro (akcijska ponuda žestice) @Vintage Garden | Koncert 21:00h I Radno vrijeme do 5:00h ujutro I Ulaz: BESPLATAN

FB: https://www.facebook.com/events/1650409185072009/

Za taj dio pobrinut će se jedan ‘family values’ duo koji čine majka, odlična pjevačica, nekadašnja članica Parnog Valjka – Tina Kresnik, a kojoj će instrumentalnu pratnju dati njen sin, odličan klavijaturist i pjevač, član Kojota – Noa Rupčić.

Pripremit će vam dva seta rock standarda s naglaskom na pop, od Tine Turner, do Janis Joplin, Davida Bowiea i Phila Collinsa. Tko zna, možda se u publici pojavi i Noin otac, Hrvoje Rupčić (Cubismo)… No, svakako vas želimo pozvati da ovaj akustični duo ne propustite, a nisu ni loš primjer jer koliko često vidite neku majku sa svojim djetetom na pozornici i da obaraju sve s nogu.

**************************************
BOOZEYARD SPECIAL DRINK OFFER:
Rakija 12kn
Ballantine’s 12kn
Jameson 12kn
Four Roses 12kn
Havana Club 3yo 12kn
Olmeca Blanco 12kn
Beefeater 12kn
Absolute 12kn
Becherovka 12kn
Pelinkovac 12kn
Jegermeister 12kn

Jameson cola 20kn
Jameson ginger 20kn
Absolut bitter 20kn
Absolut juice 20kn
Beefeater tonic 20kn
Havana cola 20kn
Jeger cola 18kn
Pelin cola 16kn
**************************************

**************************************
VIŠE O TINI
Kristina Kresnik se prvi put pojavljuje u ženskom metal sastavu Maxmett s kojima snima album “Mačke vole grebati” na kojem surađuju s gitaristom Divljih Jagoda, Seadom Lipovačom. No, cure se vrlo brzo razilaze.

Od 1995. godine nastupa sa Parnim valjkom sa kojima iste godine snima živi album Bez struje: Live in ZeKaeM koji postaje najprodavaniji živi album na prostorima tada već bivše Jugoslavije. Na tom albumu nastupa kao prateći vokal, a u pjesmi “Lutka za bal” dobija i svoju solo dionicu. 1997. godine sa Valjkom snima album Samo snovi teku uzvodno gdje, uz prateće vokale, u duetu sa Akijem pjeva pjesmu “Dok je tebe”. 2000. godine sa Valjkom snima album Zastave, te DVD 25 godina i singl “Srcekrad” na kojem također pjeva u duetu sa Akijem, a 2001. živi album Kao nekada: Live at S.C..

2002. godine izdaje svoj prvi solo album Prvi put čiji je producent i autor većine pjesama Marijan Brkić – Brk.

2004. godine sa Parnim valjkom izdaje album Pretežno sunčano?, a 2005. godine pjeva na oproštajnom koncertu Parnog valjka u Domu sportova. 2005. godine izlazi i 2. DVD Parnog valjka sa snimkom koncerta Bez struje: Live in ZeKaeM.

Nakon razilaženja Parnog valjka pjeva sa Akijem, dok 2009. godine osniva grupu DOG Kantina zejedno sa bivšim Valjkovim bubnjarem Draženom Scholzem, te Olegom Colnagom, bivšim gitaristom Akijevog sastava. Sastav vrlo brzo pronalazi svoje mjesto prvenstveno zahvaljujući svojim originalnim zvukom, dok im pjesma “Savršen svijet” više tjedana provodi na vrhu gotovo svih top ljestvica u Hrvatskoj.

2010. godine obnavlja svoju suradnju sa Parnim valjkom, te zajedno pune Beogradsku Arenu (2 puta), novosadski SPENS, te ostale dvorane na prostorima bivše Jugoslavije, a pojavljuje se kao prateći vokal i na njihovom novom albumu “Stvarno Nestvarno” koji je izašao u rujnu 2011. godine.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb