Damir Avdić | 7/2/19 VIB

Bosanski Psiho / Diplomatz / Graha… zovite kako hoćete Damira Avdića, ali ga obavezno pogledajte ga u četvrtak 7. veljače u Vintage Industrialu.

Osigurajte karte i ulovite povratak najprepoznatljivijeg samostalnog regionalnog izvođača sa samo vokalom i gitarom, koji se 7.2. drugog vraća u Savsku 160, nakon prošlogodišnje promocije albuma ‘Amerika’, nakon koje je izbacio i jednu novu stvar – K K F U.

ČETVRTAK 07.02.2019. Damir Avdić @Vintage Industrial I Vrata 20:00 h I Koncert 21:30 h I Karte: 45/60 kn I Prodaja: VIB / Grif & Dirty Old Shop

FB: https://www.facebook.com/events/1899118023534467/

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Sz0ycK7BL5Q

Tuzlanski umjetnik s ljubljanskom adresom, Damir Avdić, suvereno vlada pozornicom koristeći samo električnu gitaru i hrapav glas pun bijesa, uz tekstove koji režu do kostiju. Bogata diskografija i bibliografija broji mu ukupno dvanaest izdanja.

‘Amerika’ je njegov sedmi album i vjerojatno najupečatljiviji Damirov rad dosada. Objavljen je na Avdićevoj etiketi Kapital Rekord, a može se preuzeti s njegove Bandcamp stranice po name-your-price modelu gdje kupac sam određuje cijenu.

Punk estetika koju njeguje traje od samih početaka njegovog glazbenog puta kada je svirao u hardcore punk bendu Rupa u zidu te surađivao s imenima kao što su Edo Maajka i Frenkie. Danas Avdić predstavlja najbrutalnijeg kantautora regije koji se kroz ubojite live nastupe i sirove, brutalno iskrene studijske snimke buntovno obračunava s društvom i okolinom.

***************************************
DISKOGRAFIJA:

AMERIKA (2017)
https://damiravdic.bandcamp.com/album/amerika

Manjina (2015)
https://damiravdic.bandcamp.com/album/manjina

Human Reich (2013)
https://damiravdic.bandcamp.com/album/human-reich

Mein Kapital. (2012)
https://damiravdic.bandcamp.com/album/mein-kapital

Život je Raj (2010)
https://damiravdic.bandcamp.com/album/ivot-je-raj

Mrtvi su mrtvi (2008)
https://damiravdic.bandcamp.com/album/mrtvi-su-mrtvi

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb