Deadly Sins Garden TrashParty – petak 28. & subota 29. srpnja – LJETNI VRT VIB

Još jedan ludi party mora proć’ da ekipa iz Vintagea na kolektivni ljetni san može poć’! Jako važna stavka jest da trebamo isušiti naše točionike i frižidere kako ne bi sve isparilo dok nas nema, a u čast tome očekuju vas lude akcijske cijene. Ljetna oaza u Savskoj 160 je kao stvorena za desni podij bez obzira znate li plesati ili ne i to pogotovo uz najbolje trash hitove, koje će složiti već dva dobro nam poznata DJ imena koja žare i pale svojom glazbenom selekcijom – DJ KNEŽA & DJ MARIO KOVAČ!

FB EVENThttps://www.facebook.com/events/651135208424519/

*****************************************
KLIKNI OVDJE ZA VIDEO TRAILER

*****************************************

*****************************************
DJ MARIO KOVAČ, već okultno lice koji gangamstajla mjuzu i nikad mu ne fali inspiracije. Glumac, redatelj, glazbenik, scenograf, dramaturg i najbitnije, surealni trash DJ master u petak 28. srpnja u Ljetnom vrtu Savske 160.

*****************************************
DJ KNEŽA je svojim miksevima raspametio brojne posjetitelje te postao prepoznat kao mean party machine. Kad je u pitanju trash glazba, dovoljno je reći da mu nije mrsko obući niti kostim Pikačua i vrtjeti glazbu u njemu. Na njemu je da presudi da li su visoke vrućine podobno za specijalnu obleku! Subotnja večer 29. srpnja bit će samo njegova i vaša!

Svoja vrata ponovno otvaramo 15.08. i nastavljamo s novom sezonom friški i odmorni! Stay tuned!