DORF u vrtu: SuperUho warm up I film & nagradne I 8.7.2018.

Završna od četiri ovoljetne DORF warm up večeri u Ljetnom vrtu donosi premijernu projekciju odličnog filma o jednoj od najvažnijih osoba u povijesti rock glazbe – manageru i promoteru Danny Fieldsu. Ovaj put uz DORF tu je i SuperUho, a oba tima će se pobrinuti za vas s kontigentom nagrada (detalji niže u tekstu). Vidimo se u nedjelju 8. srpnja. Ulaz je free!

NEDJELJA 8.7.2018 | DORF u vrtu: SUPERUHO warm up – premijerna projekcija filma ‘Danny Says’ & NAGRADE: 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten + 2 ulaznice za National na Šalati + 2 majice partnera Klasik TV @Vintage Garden | Start 20:00 | Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/1894686727495113/

U nizu linkova koji se dodaje uz njegovo ime su Doors, Cream, Lou Reed, Nico, Stooges, MC5, Ramones, Jonathan Richman. Pročitajte detaljnije, odličan lik.

Film ga prati od studentskih dana, muvanja po Warholovom Factoryju, pa do A&R voditelja u Elektra Records. Uz animirane dijelove, more arhivskih snimaka i fotografija, uvid u privatan život – da skratimo: ako volite punk rock, nemojte propustiti ovaj film. Hrvatska premijera.

Film je iz 2016. godine i traje 104′.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=meSY7G4oZDw

Nakon projekcije filma, Mate Škugor i Toni Šarić proglasit će imena dobitnika nagrada – 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten i 2 ulaznice za National na Šalati te 2 majice partnera Klasik TV. U nagradnoj igri moći će sudjelovati svi koji te večeri na svoj Vintage račun napišu ime i prezime…

Početak projekcije je u 21:00 sati, ulaz je slobodan.

**************************************
SUPERUHO
Nakon uspješnog četvrtog izdanja SuperUho Festivala, koji je ove godine po drugi put održan u biseru hrvatskog dijela Jadrana Primoštenu, ovom prilikom najavljujemo održavanje petog izdanja festivala, i to od 6. do 8. kolovoza 2018. Festival će se održati u istom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i čaroban šum mora.
Earthless, JOhn Maus, Turbonegro, Pallbearer, Trail Of Dead, Algiers, Crvi, Šumski, Them Moose Rush…

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1417575338352006/

**************************************
DORF
Prije 2 godine započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF nastavlja se i ovo ljeto. Filmski program na Iskonovoj festivalskoj plaži u Primoštenu održati će se od 4.-6. kolovoza, uz projekcije glazbenih dokumentarnih filmova i OFF DORF program.

Završni dio ovogodišnjeg DORF izdanja održat će se 23. – 25.8. u lapidariju Gradskog muzeja Vinkovci.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/293283017876046/

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb