Edu Garden – radionice: zmajari & moodboard + Laganela 13/07/19

SUBOTA 13.07.2019. | Edu Garden: Zmajarska radionica / izrada moodboarda / zdrava hrana Laganela @VIB Garden | Start: 13:00 h | Ulaz: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/384262738880511/

**************************************
RADIONICA ZA IZRADU ZMAJEVA ZA DJECU – ZMAJOLJUPCI KITE FLYING LOVERS
◆ OD 13:00 SATI DO 17 SATI
Novu sezonu „Vintage Edu Garden“ nastavljamo s super zanimljivom Zmajarskom radionicom pod britkim vođenjem poznatih zagrebačkih zmajara s Savskog nasipa.

Ako želite saznati i naučiti sve o zanimljivoj povijesti zmajeva do same izrade ova radionica je prava prilika za nova znanja.
Radionica je namijenjena za „kikiće“ zmajare ali dobrodošli su i odrasli koji se žele zajedno s nama vratiti u djetinjstvo i prenositi ljubav prema zmajevima i vjetru na neke nove klince.
Nakon radionice puštamo u zrak svi zajedno zmajeve ispred Vintage-a.

FB link: https://www.facebook.com/zmajoljupci/

RADIONICA IZRADE MOODBOARD-a
◆ OD 13:00 SATI DO 17 SATI
Sanjate o savršenoj kućici/stanu ili ste ga već našli i želite ga urediti tako da odražava vašu osobnost, a ne znate odakle početi? Moderan glamur, skandinavski eko chic, industrijski ozbiljan, umjetnički boho eklekticizam ili šarmantan engleski country? Lako se izgubiti u tom moru stilova! Dobro je znati u kojem smjeru želite ići i prije glavnih velikih radova, a posebno kada na red dođe izbor namještaja, tepiha, zavjesa, rasvjete, dekoracija…

Kako biste otkrili koji je zapravo vaš stil, dođite na radionicu u kojoj ćemo izrađivati moodboards – inspirativne kolaže koji će poslužiti kao vodstvo za uređenje interijera.

Moodboard kojeg ste izradili ponijet ćete sa sobom kako biste imali smjernice za stvaranje novog ili obnovljenog, sretnog doma!
Voditeljica radionice: Irena Zrinski, dipl. dizajner

PREZENTACIJSKI ŠTAND PRIRODNE I ZDRAVE HRANE – UDRUGA “LAGANELA”
◆ OD 13:00 SATI DO 17 SATI
Ljeto ubrzo dolazi i vrijeme je da opet posvetimo pažnju zdravoj prehrani. Hrana je osjetljiv medij i osoba koja je priprema, kroz nju šalje mnoge poruke.

Upoznajmo se s svim tajnama pripreme prirodne i zdrave hrane, naučimo nešto novo i podružimo se s cool ekipom iz udruge “Laganela” na njihovom prezentacijskom štandu na terasi Vintage Industrial Bar-a.

FB link: https://www.facebook.com/Laganela-165818647135926/

**************************************
Svi programi u sklopu platforme “Vintage Edu Garden” su u potpunosti besplatni. Donacije izvoditeljima i izvoditeljicama programa i radionica su poželjne.

Rezervirajte vase mjesto za sudjelovanje na radionicama putem maila: tockakulture@gmail.com

**************************************
„Vintage Edu Garden“ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.
#ljetousavskoj #ljetouvrtu #ljetonaterasi #vintageindustrial #savskacesta160 #summergarden

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb