Guns Akimbo – besplatna projekcija | 25/10/20 VIB

U nedjelju 25.10. ne propusti pogledati još jedan odličan film u VIB dvorani. Ulaz je besplatan, a maska obavezna.
NEDJELJA 25.10.2020 | Good Time – besplatna projekcija @VIB | Start 21:00 | Upad: lay low & chill
FB: https://www.facebook.com/events/1272197996446600/

Nakon što je ostavio fantastični svijet Harryja Pottera iza sebe, slavni britanski glumac Daniel Radcliffe vrlo brzo okrenuo se novim filmskim projektima koji nimalo ne nalikuju na priče o omiljenom mladom čarobnjaku. Jedan od takvih je i akcijska komedija GUNS AKIMBO, koji svoju inspiraciju neminovno crpi iz niza popularnih video igara iz prvog lica (tzv. „first person shooter“), a prije svega iz video igre Doom koja je ujedno i popularizirala takvu vrstu kompjuterskih igrica.

Miles je zaglavio na poslu kojeg ne voli, još uvijek zaljubljen u svoju bivšu djevojku Novu. Ono što Miles ne zna jest da banda imena Skizm organizira smrtonosno natjecanje u njegovom gradu u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milijunske publike koja natjecanje prati putem Interneta.

Miles se ubrzo nađe u igri, prisiljen boriti se kako bi preživio. U početku se Milesovo dugogodišnje iskustvo bježanja od vlastitih problema isplaćuje pa tako uspijeva nadmudriti svog prvog neprijatelja…

Ali kada Nova biva oteta, Miles mora konačno prestati s bježanjem, pobijediti vlastite strahove i boriti se za djevojku koju voli.

Žanr: Akcija, Komedija, Triler
Trajanje: 98 min.
Zemlja: Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Jason Lei Howden
Uloge: Samara Weaving, Daniel Radcliffe, Rhys Darby

Sažmi