Hrvatska – Francuska I prijenos finala – nedjelja 15.7.2018. Vintage Industrial

Prvaci – Hrvatska reprezentacija, bez obzira na boju medalju, ove nedjelje 15. srpnja igraju za mjesto najbolje nogometne reprezentacije svijeta i to protiv Francuske, 20 godina nakon svjetskog prvenstva 1998. i okršaja s francuskim pijetlovima te osvojene brončane medalje na koncu.

NEDJELJA 15.7.2018. I Prijenos utakmice: Hrvatska – Francuska @Vintage Industrial I Početak 17:00h

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/237406676866833/

Hrvatska je pobjedom protiv Engleske ostvarila najbolji rezultat u povijesti. Vatreni su osigurali barem srebrnu medalju, čime su već nadmašili legendarnu momčad iz 1998., koja je u Francuskoj na prvom nastupu ikad osvojila povijesnu broncu.

Vatreni će u finalu Svjetskog prvenstva na stadionu Lužnjiki u Moskvi tražiti najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i pokušati postati svjetski prvaci! Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 17:00.

Na putu će im stajati Francuska, jedan od najvećih favorita uoči prvenstva. Upravo je Francuska prije 20 godina zaustavila Hrvatsku na putu do najsjajnijeg odličja: presudio je Lilian Thuram, koji je upravo protiv Vatrenih zabio jedina dva gola u reprezentativnoj karijeri.

Reprezentaciju Francuske vodi, danas izbornik, a pred 20. godina zlatni nogometaš Didier Deschamps, dok na čelu Hrvatske reprezentacije stoji Zlatko Dalić, gospodin, znalac i taktičar.

Vidimo se u nedjelju u Savskoj 160. Prijenos gledamo opet na dvije fronte! Vi ponesite strpljenja i dobru energiju, a mi ćemo se pobrinuti da ne dehidrirate

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb