Hrvatska Funk Delegacija: Vintage Takeover 29.12.2017.

PETAK 29.12.2017. I HRVATSKA FUNK DELEGACIJA: VINTAGE TAKEOVER I Vrata 20:00 h I FREE ulaz do 22:00 h I Start HFD-a: 22:00 h I Karte: 20 kn (blagajna kluba na dan koncerta)

U postbožićnoj, a prednovogodišnjoj Vintage funk B2B redaljci, u petak 29.prosinca od 22:00h pa sve do 5:00 ujutro za vas vrti 6 DJ-eva. Za ulaz od 20 kuna ulovite zvuke Hrvatske Funk Delegacije u tranzitnom godišnjem periodu na putu od sarme, do šunkice, a skoro će i kuhana jaja.

FB EVENT:

Sveprožimljajući glazbeni magovi i vinyl funk delegati 29.12. bit će:

/ Borovich / Bijan / SlipMat / Soul Bader / Venom / Werft / **

***************************************
Ne propustite 7-satno polaganje hitova na plesnjak uz gromoglasne ovacije brkatih muškaraca koji iz svojih grudi ispaljuju lasere, a sve zbog enormnog funk utjecaja spaced out psycha, deepa, soul-šlagera, jazz funka, soula i afrobeata.

Savršen petak za rastavljanje plesnog podija na sastavne dijelove. Party koji ne želiš bilo kojim izgovorom propustiti – Hrvatska Funk Delegacija: Vintage Takeover – 29.12.2017., karta 20kn / start 20h

Kraj godine za vas selektira dream team strastvenih kolekcionara i opsesivno-kompulzivno poremećenih likovi, selektora i poslužitelja noćnog života.

Margo: [on seeing T.C.’s helicopter fly past the Estate] Who’s that?
Magnum: Oh, that is a buddy of mine, and he sometimes flies tourists over the Estate to see what famous person might be sun-bathing naked on the beach.
Margo: Well I’m not famous or naked.
Magnum: You will be… [pauses] famous.
**saznajte tko najbolje miksa francusku
***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb