Hrvatska – Rusija I prijenos tekme u Ljetnom vrtu I 7.7.2018.

Ove subote 7. srpnja smjesti se u zelenom Ljetnom vrtu Savske 160 i gledaj prijenos utakmice četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska – Rusija s početkom u 20:00h.

SUBOTA 7.7.2018. I Prijenos tekme: Hrvatska – Rusija @Ljetni vrtu Savske 160 I Početak 20:00h

FB: https://www.facebook.com/events/649530842067711/

Hrvatska je u drami nad dramama slavila protiv Danske nakon što je heroj Danijel Subašić obranio čak tri 11-erca Dancima te tako spasio svoju momčad sportske katastrofe poput one od prije deset godina u Beču.

Hrvatska – Rusija potpuno je neočekivani par četvrtfinala. Prije SP-a takav rasplet apsolutno nitko nije očekivao, a bilo je malo onih koji su domaćina vidjeli tako daleko, naročito nakon što su za protivnika u osmini finala dobili Španjolce.

Ali tako su se stvari odvile, posložio ždrijeb i eto Hrvatske i Rusije u velikom obračunu koji i jednima i druga otvara vrata veličanstvenog uspjeha na ovom Svjetskom prvenstvu.

Onaj tko pobijedi u četvrtfinalnom srazu između Hrvatske u polufinalu će igrati protiv nekog od sljedeće četiri reprezentacije: Švedske ili Švicarske te Kolumbije ili Engleske. S obzirom na to da su u gornjem dijelu ždrijeba i Brazil, i Francuska, i Belgija, jasno je kako se Hrvatskoj otvara povijesna prilika…

Rusija je završila na drugom mjestu u skupini A – pobijedila je Saudijsku Arabiju s 5:0 i Egipat s 3:1, a izgubila je od Urugvaja s 0:3.

U utakmici osmine finala domaćin SP-a je išao na pobjednika skupine B – Španjolsku, koja je bila veliki favorit. Međutim, poslije početnog zaostatka Rusija se uspjela konsolidirati i golom Artema Dzjube izjednačiti te dovesti utakmicu do izvođenja penala u kojima je bila s(p)retnija i prošla dalje.

O putu naše reprezentacije do četvrtfinala vam je sve poznato. Padali su u skupini D Nigerija u Kalinjingradu, zatim Argentina u onoj utakmici u kojoj je svijet spoznao snagu Vatrenih te na koncu Island i Danska.

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb