JR August – akustika u vrtu I 5.7.2018. Vintage Garden

Nakon velike koncertne promocije prošle godine u Savskoj 160, J.R. August se vraća u naš Ljetni vrt, odakle je i krenulo VIB druženje s publikom. J.R. August je izmišljeni lik, dio ličnosti Nikole Vranića, nekad više, nekad manje … Nikola Vranić se bavi smišljanjem priča i melodija, a August kao jedan od njegovih likova ih izvodi na pozornici pred ljudima.

ČETVRTAK 5.7.2018. | J.R. August @Vintage Industrial Bar | Koncert 21:00 h I Ulaz = FREE

FB: https://www.facebook.com/events/793938627463134/

Malo tko može prenijeti emocije, tekstualno, vokalno i melodijski kao što to može ovaj zabočki glazbenik, zato dođite i opet ga uhvatite u Ljetnom vrtu Savske 160 u četvrtak 5. srpnja i sigurno nećete ostati ravnodušni.

Nikola Vranić – mladi je umjetnik, kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka. Rođen 30. siječnja 1989. Većinu djetinjstva provodi u bliskom doticaju s prirodom, pišući poeziju i jednostavne skladbe za klavir, uz očite utjecaje Edgara Allana Poea Hermana Hessea, te uz feeling kakav u vama stvori Tom Waits.

J. R. August je do sada objavio četiri EP-ja (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33” i najnoviji “Tales from the Forest”).

FB: www.facebook.com/JohnJohnRavenAugust
BC: jraugust.bandcamp.com
WEB: www.jraugust.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/jraugust

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb