Impressum

Vintage Industrial Bar je otvoren u prosincu 2012. godine na mjestu gdje se nekada nalazila stara tvornica dugmadi. Površinom se proteže na 550 m2 i čine ga ukupno tri međusobno razdijeljene prostorije, te u proljetno/ ljetnim uvjetima terasa.

Sam klub je izuzetno dobro povezan s užim i širim centrom grada, a smješten je u jednoj od najfrekventnijih zagrebačkih ulica. Tramvajska stanica se nalazi u neposrednoj blizi, a prikladan hostelski smještaj na udaljenosti od 200 m.

Interijer kluba krasi ‘industrijski’ dizajn. Centralni dio prednjeg dijela kluba čini šank dug 20 m, a posjetitelji se mogu smjestiti na visoke drveno-željezne stolove i stolice. Srednji dio, uglavnom sjedeći dio, najmijenjen je nešto intimnijem ugođaju. U koncertnom dijelu kluba koji ujedno može poslužiti i kao ‘disco’ podij nalazi se pozornica s ful opremom, a tik nje smješten je backstage iz kojeg se direktno izlazi na binu.

Vintage Industrial Bar je otvoren tijekom cijelog tjedna, izuzev ponedjeljka. Njegovo radno vrijeme je vikendom do 05:00 ujutro, preko tjedna do 02:00 h, a nedjeljom do 01:00 h.

Vintage Industrial Bar je zamišljen kao mjesto u kojem će se tijekom cijele godine održavati domaći i strani urbani koncerti, slušaone, književne večeri, projekcije filmova, dobrotvorni koncerti, privatni tulumi, konferencije, prezentacije, a posjetitelje koji svrate na cugu-dvije uvijek prati moderna, alternativna, indie ili vintage rock glazba.

U samo godinu dana, VIB je zaživio kao jedno od najposjećenijih mjesta u gradu Zagrebu, njegovoj okolici, i širi.

U njemu su koncerte održali mnogi eminentni predstavnici domaće i regionalne rock i urbane scene.

Ispred kluba nalazi se prostrani parking na koji imaju pristup i autobusi.

 

RADNO VRIJEME:                                                       

Uto- Čet: 09:00 h – 2:00 h

Pet – Sub: 09:00 h – 5:00 h

Ned: 17:00 h – 1:00 h

Adresa: Savska cesta 160, 10000 Zagreb

TELEFON: 01 4819 375

mail: promotion@vintageindustrial-bar.com

mail: booking@vintageindustrial-bar.com

web: www.vintageindustrial-bar.com