Slice of Life – projekcija filma | 29/07/20 VIB Garden

U srijedu 29. srpnja pozivamo te na besplatnu vrtnu projekciju ‘Slice of Life’, prvog pravog punokrvnog hrvatskog SF filma novog doba. Kao i sve bitne stvari, počelo je u garaži, a pobjeglo je na filmske festivale i odlične kritike i odlazi naprijed. Uz posebne izakulisne snimke koje ćete vidjeti nakon filma, za after glazbenu selekciju zadužen je misteriozni Alexander Floyd (1/2 redateljskog dua iza ovog projekta).

 

SCI FI SRIJEDA 29.07.2020 | Slice of Life – besplatna projekcija filma @Vintage Garden | Start 20:00 | Upad: lay low & chill

FB: https://www.facebook.com/events/360928481556829/

Osim vizualnog, zvučnog, scenarija, režije… zagrebački filmski dvojac Dino Julius i Luka Hrgović su za ovaj film upisali i jednu od najuspješnijih Kickstarter kampanja u kojoj su prikupili 82 tisuće dolara.

TRAILER: youtu.be/fcDJCZrwkLw

Nakon filma, pogledat ćemo i Making Of snimke u kojima ćete vidjeti inovativnost, genijalnost, predanost i volju što je u konačnici i rezultiralo ovim fantastičnim filmskim ostvarenjem.

Kad pogledaš ovaj film, pomisliš da je sniman u nekom velikom studiju, a Luka i Dino pojačani s ekipom sastavljenom od umjetnika, glazbenika, hakera, ukratko prijatelja, uspjeli su ga snimiti u doslovno kućnim uvjetima. Rekli bi – BRAVA!

facebook.com/SliceOfLifeFilm/

Vidimo se u Ljetnom vrtu!