Stole: Incident u Savskoj 160! | 12/04/19 VIB

Najzagrebačkiji reper Stoka nastupit će 12. travnja u Vintage Industrialu. Nakon niza zapaženih i rasprodanih koncerata te spektakla u Domu sportova s Neredom, vraća se na inicijalno mjesto gdje je prije nešto više od godinu dana održao upečatljiv, ujedno i prvi nastup koji je tada označio njegov veliki povratak na scenu.

FB: https://www.facebook.com/events/293074498023203/

Najavljen kao Incident u Savskoj 160, koncert će zaokružiti priču oko svega na što je stavio pečat ‘incident’. Spomenuta poštapalica korištena kao svojevrsni zaštitni znak prerasla je u pravi projekt. Upravo po njoj nazvan je i posljednji singl, prvi s nadolazećeg albuma čiji je izlazak zakazan pred ljeto. Pod istim imenom pokrenuo je i vlastiti web shop, a od idućeg tjedna kreće i Incident talk show gdje će jednom tjedno na Youtube kanalu u goste dovoditi poznate i zanimljive ličnosti.

Povratak u Vintage naslanja se na Stokine iskrene emocije vezane uz ovaj klub u kojem na koncertima uživa poseban odnos s publikom. Ideja za samostalnim nastupom nastala je iz vidno snažne želje publike za rapom koji posljednjih godina drži čvrst trend na ovim prostorima.

‘Spremni za rat’ (1999.)
‘Stole’ (2003.)
‘Kravlje ludilo’ (2006.),
‘Pogodi ‘ko se beko’ (2010.),
‘ZG Gangsta’ (2014.)
‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’ (2017.).

Prije Stoke, kao support će nastupiti intrigantni GIR (Geralt iz Rivije), jedan od najneobičnijih MC-eva čiji je stil smatran među najkompleksnijima u Hrvatskoj.

Ulaznice
U pretprodaji po 50 kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu (Savska 160). Na dan koncerta na ulazu 65 kn.