Summer Camping For Dummies: Nina Saffron Trio | 07/09/19 VIB

U subotu, 7. rujna, ne propusti skrenuti u Ljetni vrt Savske 160 i poslušati jedan od najljepših domaćih glasova: Nina Saffron u trio varijanti koji će vam svirati od Erykah Badua do neo soul laganica uz pokoji stari hit. Čeka te odličan izlist cuge kojom ćeš osvježiti duh i tijelo i to s naše tri barske pozicije do ranih jutarnjih sati. Ljeto je u vrtu Savske 160.

SUBOTA 07.09.2019. | Summer Camping For Dummies: Nina Saffron Trio @VIB Garden | Start: 20:00 h | Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/491036908376445/

Zagrebačka pjevačica Nina Saffron (pravim imenom Nikolina Kovačević) stiže sa svojim triom u Ljetni vrt Savske 160. Nina je poznata po radu s Dementronomes i Mayalesima, a sa svojim odličnim soul vokalom prošla je razna TV događanja i emisije.

S njom s još i Lujo te Filip.

Lujo Parežanin je profesionalni čitatelj knjiga u krizi identiteta. Ima bradu, ali tvrdi da ju je pustio prije nego što je postalo popularno. Nitko mu ne vjeruje. Zarađuje za život pišući o kulturi i svirajući. Vlasnik je saksofona s kojim je već godinama u ambivalentnom odnosu.

Filip Pavić je završio master studij jazz gitare na akademiji u Grazu, te je dobitnik posebne nagrade Status za Mladu nadu jazz glazbe 2019. godine, koju dodjeljuje Hrvatska glazbena unija. Surađivao je s mnogim vrhunskim glazbenicima i orkestrima, kao što su Jim Rotondi, Renato Chicco, te Jazz orkestar i Simfonijski orkestar HRT-a. Osim jazza, svira sa kantautoricama Lucijom Ćustić Luce i Ninom Romić, te mnogima drugima. U listopadu 2019. godine Croatia Records objavit će njegov prvi autorski album “Terra Incognita”, s posebnim gostom Matijom Dedićem.

#ljetousavskoj #ljetouvrtu #ljetonaterasi #vintageindustrial #savskacesta160 #summergarden

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb