The Big Sick – besplatna projekcija | 04/10/20 VIB Garden

U nedjelju 04. listopada svrati u VIB Garden i pod okriljem otvorenog neba pogledaj besplatnu projekciju filma The Big Sick (Moja ljubavna priča), nekoliko puta odabran kao najbolji od strane festivalske publike. Savršena komedija za nedjeljnu večer.

NEDJELJA 04.10.2020 | The Big Sick – besplatna projekcija @Vintage Garden | Start 21:00 | Upad: lay low & chill

FB: https://www.facebook.com/events/1708313652667959/

Temeljen na ljubavnoj priči iz stvarnog života Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon, Moja ljubavna priča govori o komičaru pakistanskog podrijetla Kumailu (Nanjiani) koji se upoznaje sa studenticom Emily (Kazan) prilikom jednog od njegovih komičarskih nastupa. Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplicira Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, očekuju nešto sasvim drugo. Kada se Emily razboli od misteriozne bolesti, Kumail će prolaziti kroz medicinsku krizu s njezinim roditeljima Beth i Terry (Holly Hunter i Ray Romano) koje nikada nije upoznao, a prisiljen je nositi se i s emotivnim sukobom u kojem mora birati između svojih roditelja i svoga srca.

Redatelj Michael Showalter koscenarist je i redatelj filma Hello, My Name Is Doris sa Sally Field u glavnoj ulozi. On je jedan od osnivača komičarske trupe The State and Stella. Njegovi ostali filmovi su The Baxter, Wet Hot American Summer i They Came Together. Showalter je sukreator nekoliko televizijskih projekata kao što su Wet Hot American Summer: First Day of Camp(Netflix) i Search Party (TBS). Showalter je trenutačno u postprodukciji projekta Wet Hot American Summer: Ten Years Later (Netflix).

Žanr: Komedija, Romantika
Trajanje: 119 min.
Zemlja: SAD
Redatelj: Michael Showalter
Uloge: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano

Vidimo se u VIB Gardenu.