Učitavanje u VIB vrtu: Mislav Gleich & Petra Zelenika – UTORAK 10.7.2018. Vintage Industrial

Posljednja ovosezonska tribina Učitavanje održava se usred ljeta, 10. srpnja s početkom u 18 sati u Vintage ljetnom vrtu. Ovoga puta kombiniramo poeziju i prozu, a učitavamo još dvoje mladih autora: Petru Zeleniku i Mislava Gleicha. Događaj moderira Martin Majcenović.
Upad mukte.

UTORAK 10.7.2018 | UČITAVANJE – poezija u vrtu: Mislav Gleich & Petra Zelenika @Vintage Industrial Bar | Start 18:00h | Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/223839638267108/

Petra Zelenika rođena je 1995. godine. Bavi se pisanjem od malih nogu, piše kratke priče, dvije nedovršene knjige, proze i poezije. Poeziju piše 7 godina, od kojih je zadnja nešto aktivnija. Objavljuje pjesme na web-portalu Poezija Online pod umjetničkim imenom MaatWerthernine. Javno čitanje prvi je puta održala kao dio ekipe 8. Pamele koja se održala u Vintage ljetnom vrtu u lipnju 2018. godine.

Mislav Gleich rođen je 1997. u Zagrebu. Završio je Osnovnu školu Pavleka Miškine, a maturirao 2016. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina. Nakon toga upisuje studij anglistike i komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Već tijekom djetinjstva pokazivao je veliki interes prema umjetnosti, poglavito književnosti, filmu i glazbi. Stvarao je stripove, pisao priče i pjesme, animirao, snimao kratkometražne filmove, a čak je izradio i vlastitu kartašku igru. Uz književnost, također se namjerava profesionalno baviti glazbom. Ove godine objavio je roman “Samostan Craven Hill” i novelu “Nikolay Vasilevsky”.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb