Vintage Edu Garden: Radionice zmajari & biljni tisak – od 14h subota 7.7.2018. Vintage Industrial

Vintage Edu Garden, u subotu 7.7., u novoj ediciji programa posvećenog najmlađima, ali i njihovim roditeljima poziva iste na radionicu izrade zmajeva i puštanje, radionicu biljnog tiska na tkaninama te prezentaciju zdrave hrane.

SUBOTA 7.7.2018. I Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske: radionica izrade i puštanja zmajeva za djecu + radionica biljnog tiska na tkaninama + prezentacija zdrave hrane Laganela @Vintage Industrial Bar I Start: 14:00 – 19:00 h I Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/492968751133755/

RADIONICA IZRADE ZMAJEVA ZA DJECU – ZMAJOLJUPCI KITE FLYING LOVERS

OD 14:30 SATI DO 17 SATI

S velikim zadovoljstvom u sklopu programa VINTAGE EDU GARDEN – TOČKA KULTURE NA RUBU SAVSKE nastavljamo suradnju s našim Zmajoljupcima – Kite Flying Lovers koji će opet za najmlađe organizirati zanimljivu radionicu izrade zmajeva.

Ako želite saznati i naučiti sve o zanimljivoj povijesti zmajeva do same izrade Rokkaku, Tetrahedral i Box Kite zmajeva ova radionica je prava prilika za nova znanja.

Radionica je namijenjena za male zmajare od 3 do 13 godina ali dobrodošli su i odrasli koji se žele zajedno s nama vratiti u djetinjstvo i prenositi ljubav prema zmajevima i vjetru na neke nove klince.

Nakon radionice puštamo u zrak svi zajedno zmajeve ispred Vintage-a.

Rezervirajte vaše mjesto na radionici izrade zmajeva putem maila: zmajoljupci@gmail.com

FB link: https://www.facebook.com/zmajoljupci/

PREZENTACIJSKI ŠTAND PRIRODNE I ZDRAVE HRANE – UDRUGA “LAGANELA”

OD 14:30 SATI DO 18:30 SATI

Upoznajmo se s svim tajnama pripreme prirodne i zdrave hrane, naučimo nešto novo i podružimo se s cool ekipom iz udruge “Laganela” na njihovom prezentacijskom štandu na terasi Vintage Industrial Bar-a.

FB link: https://www.facebook.com/Laganela-165818647135926/

RADIONICA BILJNOG TISKA NA TKANINAMA

OD 14:30 SATI DO 17:00 SATI

Ljubitelje cvijeća, ekologije, kreativnih vještina i „uradi sam“ tehnika pozivamo na radionicu prirodnog printa na tekstilu.
Uzorci i boje nastajat će od zelenog bilja i cvijeća, prenosit ćemo ih ručno na pamučne tkanine, a dobivene komade tekstila polaznici će ponijeti sa sobom i možda uklopiti u neki svoj komad odjeće, torbicu ili jastučnicu.

Zainteresirane polaznike molimo da donesu manji (hobby) čekić za rad na radionici.
Rezervirajte vaše mjesto na radionici biljnog tiska na tkaninama putem maila: irena.katarina.zrinski@gmail.com

Voditeljica radionice: Irena Zrinski, dipl. dizajner

Svi programi u sklopu platforme “Vintage Edu Garden” su u potpunosti besplatni. Donacije izvoditeljima i izvoditeljicama programa i radionica su poželjne.

„Vintage Edu Garden“ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb