Vintage slavi 4. rođendan! Sve o 4 dana tuluma!

Četverodnevni rođendanski tulum Vintage Industriala, otvorit će jedan od najpopularnijih koncertnih programa u Zagrebu, program ‘Good Vibrations’ u sklopu kojeg će te večeri, srijede 14.12., koncerte održati mlade snage Achromatic Attic, Dementronomes, Lika Kolorado dok će internacionalni žačin večeri biti švedski trojac Amplified. Nakon koncerata, DJ Kneža noć će zaključiti tulumom Kings Of Leon vs RHCP slušaonicom. I, sve to za 25 kn, odnosno za 35 kn na dan koncerta.

15. 12. četvrti rođendan slavimo uz koncert Kriesa, grupe koja je prošle godine rasprodala Vintage u tili časa. Kries je sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala. Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora. Njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta kao i na međunarodnim cd kompilacijama toga žanra. Ulaz u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 70 kn.

Pretposljednji dan tuluma, petak 16.12., družit ćemo se uz koncerte sjajnih domaćih bendova Cojones, Katran, Killed a Fox i Deafness By Noise. Ulaz na taj moćan stoner tulum koštat će vas svega 20 kn.

Rođendan ćemo zatvoriti 17.12. koncertom grupe Vintage Forces koja će pročešljati repertoar najvećih rock standarda. Nakon koncerta uslijedit će klupski tulum u kreaciji Frajmana, a ulaz je besplatan