Impressum

Vintage Industrial Bar je otvoren u prosincu 2012. godine na mjestu gdje se nekada nalazila stara tvornica dugmadi. Sam klub je izuzetno dobro povezan s užim i širim centrom grada, a smješten je u jednoj od najfrekventnijih zagrebačkih ulica. Tramvajska stanica se nalazi u neposrednoj blizi, a prikladan hostelski smještaj na udaljenosti od 200 m.

Interijer kluba krasi ‘industrijski’ dizajn. Centralni dio prednjeg dijela kluba čini šank dug 20 m, a posjetitelji se mogu smjestiti na visoke drveno-željezne stolove i stolice. Srednji dio, uglavnom sjedeći dio, najmijenjen je nešto intimnijem ugođaju. U koncertnom dijelu kluba koji ujedno može poslužiti i kao ‘disco’ podij nalazi se pozornica s ful opremom, a tik nje smješten je backstage iz kojeg se direktno izlazi na binu.

Vintage Industrial Bar je zamišljen kao mjesto u kojem će se tijekom cijele godine održavati domaći i strani urbani koncerti, slušaone, književne večeri, projekcije filmova, dobrotvorni koncerti, privatni tulumi, konferencije, prezentacije, a posjetitelje koji svrate na cugu-dvije uvijek prati moderna, alternativna, indie ili vintage rock glazba.

U samo godinu dana, VIB je zaživio kao jedno od najposjećenijih mjesta u gradu Zagrebu, njegovoj okolici, i širi.

U njemu su koncerte održali mnogi eminentni predstavnici domaće i regionalne rock i urbane scene.

Ispred kluba nalazi se prostrani parking na koji imaju pristup i autobusi.

RADNO VRIJEME:

Grif Bar (dnevna varijanta VIB-a):

Pon – Ned: 09:00 h – 00:00 h

Vintage Industrial:

Ned – Uto: 09:00 h – 00:00 h

Sri – Čet: 09:00 h – 01:00 h

Pet – Sub: 09:00 h – 04:00 h

 

Adresa: Savska cesta 160, 10000 Zagreb

TELEFON: 01 4819 375

rezervacije@vintageindustrial-bar.com

promotion@vintageindustrial-bar.com

booking@vintageindustrial-bar.com

PRIJAVE ZA POSAO: prijave.vib@gmail.com

web: www.vintageindustrial-bar.com